Crazy salesNa de (dure) feestdagen met veel uitgaven denkt de Dorpsstraat graag met je mee. Misschien heb je nog iets nodig aan het begin van het nieuwe jaar en zoek je voor een klein prijsje toch iets van kwaliteit. Kom dan op 27 en 28 januari naar de Crazy Sales in de Dorpsstraat en ontdek het zelf.

Op die 2 dagen vindt daar een spectaculaire opruimings- en kortingsactie plaats. Kortingen van 30 en 50% worden grif gegeven. Mooie kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen, kaas, brood, thee, sieraden, dameslingerie en nachtmode, originele artikelen voor het interieur, spellen, outdoor-artikelen, gordijnen, fairtrade woonaccessoires uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika, je kunt het zo gek niet verzinnen.

Voor dierbenodigdheden is er zelfs een 2-daagse outlet-store. Even pauze tijdens het winkelen? Dat kan, want er is ook een horeca aanbieding met gebak bij de koffie en drankjes voor 1 euro. Kom proeven en laat je vooral verrassen.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens: lekkere kaas, Italiaanse olijfolie, een gezond visje en bij de warme bakker zijn de ambachtelijke boterkoek, hartige en zoete snacks spectaculair afgeprijsd.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-