fruit tussendoortjeSupermarkt Dirk biedt vanaf nu in de winkel in Winkelcentrum Palenstein elke dag gezonde tussendoortjes aan bij de kassa. Met de fruit tussendoortjes voor een lage prijs hoopt de supermarkt klanten te stimuleren om vaker te kiezen voor een gezond tussendoortje.


Vaak liggen bij de kassa juist ongezonde impulsaankopen klaar om op het laatste moment nog in het karretje te worden gestopt, maar Dirk wil in plaats hiervan gezond tussendoortjes aanbieden.
Ook strijdt het bedrijf met de petitie #detijdisrijp voor de afschaffing van btw op groente en fruit. Nu is het tijd voor een volgende stap vindt Marcel Huizing, directeur Dirk. “Over het algemeen staat de kassa bekend om ongezonde impulsaankopen en wij willen dit patroon doorbreken. Door juist gezonde tussendoortjes aan te bieden, stimuleren we onze klanten om vaker te kiezen voor fruit. Zeker in deze tijd waarin ook gezonde producten alsmaar duurder worden, moeten wij oplossingen aan blijven bieden om gezond eten te stimuleren.“

-advertenties-

-goede doel-