folder kerstvakantie 2022Ook in de kerstvakantie is er voor de kinderen weer van alles te beleven met Speelmeer. Speelmeer gaat on tour en bezoekt verschillende leuke plekken waar kinderen lekker kunnen spelen. Deze week gaat Speelmeer on tour naar Funzone en Spel en Meer.

Donderdag 29 december is Speelmeer on tour te gast bij Spel en Meer in het Stadscentrum. Je kan bordspellen spelen, meedoen aan de bingo en lekker knutselen. Er zijn twee shifts, je kan starten om 10 uur of om 13 uur en dan twee uur lang spelen.
De toegangsprijs is €2,- per shift (met de ZoetermeerPas heb je gratis toegang) en de activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.
Aanmelden is verplicht via www.sportpas.nl/zoetermeer

 

Speelmeer bij Funzone of Bounce Valley

Vrijdag 30 december is Speelmeer bij FunZone Indoorspeeltuin. In het grootste indoor speelparadijs zijn leuke attracties en veel spellen, ook kunnen kinderen klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar, voor kinderen van 4 en 5 jaar is een begeleider van 18+ verplicht. Ook het dragen van sokken is verplicht in de speeltuin.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar oud kunnen deze dag ook naar Bounce Valley om zonder grenzen te bouncen in het grote luchtkussenpark.
Funzone en Bounce Valley vind je aan de Voorweg 107 in Meerzicht, Speelmeer is er tussen 9 en 11 uur.
De toegangsprijs is €2,- per shift (met de ZoetermeerPas heb je gratis toegang). Aanmelden is verplicht via www.sportpas.nl/zoetermeer

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-