Het is bijna kerstvakantie dus tijd voor veel ijspret in SilverDome. Dit jaar een vernieuwd thema: Après Ski Feest on ice. Kom schaatsen en doe mee met de leukste activiteiten op en naast het ijs. Iedereen is welkom van 27 tot en met  30 december en 3 tot en met 6 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

fb Ricos apres ski feest copyElke ochtend is er een Sport & Spel clinic op het ijs. Wil jij graag Rico de mascotte ontmoeten? Kom naar de Meet & Greet met Rico en schaats mee met de polonaise. Neem je speurneus mee, misschien win jij wel een toffe prijs met de speurtocht.

Fun Zone

Even een pauze tussen al het ijspret door? Maak kennis met de fun zone met onder andere: Ice Hockey Midget Golfen, Fun Winter Games, Fun Curlen, Jeu de Boules en Skibroek hangen. De fun zone is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kosten

Aan het entree schaatsen, de schaatshuur of entree fun zone zijn kosten verbonden. Diverse combi-deals zijn mogelijk. Bekijk de speciale acties op de website: www.silverdome.nl/apresskifeest Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-