De inzendtermijn voor het inleveren van creaties voor de New Town Kunstprijs Zoetermeer (NTKZ) is verlengd van 11 januari tot 31 januari 2023. Dit jaar wordt in Zoetermeer gevierd dat de nieuwe stad 60 jaar jong is en iedere amateurkunstenaar kan meedoen aan de New Town Kunstprijs Zoetermeer.

Doe mee en win een Award

Tabias BH 60 jaar New TownNa verschillende lezingen, wandelingen, een congres en een symposium kan iedereen de jarige stad feliciteren door mee te doen aan de NTKZ.  Wat kun je inleveren via de website van ArchitectuurPuntZoetermeer?  Een tekening, een schilderij, een beeld, een dans(je), lied, muziekstuk, gedicht of … vul het maar in. Het gaat om jouw creatieve cadeau aan de zestig jaar jonge stad én over de vraag: Is Zoetermeer voor jou de plek en waarom? Grijp deze kans om iets moois te maken en daar ook een leuke prijs mee te winnen. Meer informatie over deelnemen aan de Kunstprijs vind je op de websites: Zoetermeerisdeplek.nl en Architectuurpuntzoetermeer.nl

Uitreiking Awards

Tobias Becker Hoff ontwerpt de awards. Deze zullen worden uitgereikt aan de makers op donderdagavond 23 februari in het CKC door burgemeester Michel Bezuijen. Die avond wordt ook de Kunst en Cultuurprijs Zoetermeer editie 2022 uitgereikt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-