DCIM\100MEDIA\DJI_0109.JPGVanwege voorbereidende werkzaamheden aan de Nelson Mandelabrug worden vanaf maandagavond 19 december enkele rijstroken van de A12 bij Zoetermeer afgesloten. De sluiting geldt van maandag 19 december tot en met donderdag 22 december tussen circa 21.30 en 5.30 uur.

Er blijft altijd minimaal een rijstrook open voor het verkeer, wel kan er hinder ontstaan doordat er minder rijstroken beschikbaar zijn. De sluiting is noodzakelijk omdat er glasplaten uit de kap worden gehaald als voorbereiding op het weghalen van het brugdeel over de snelweg. Meer informatie over de Nelson Mandelabrug is te vinden op www.zoetermeer.nl/nelsonmandelabrug. Kijk voor routeinformatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden  of www.vananaarbeter.nl

Op korte termijn wordt er meer bekendgemaakt over de gevolgen van het verwijderen van het brugdeel voor het verkeer over de A12.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-