oliebollenrockBij deze sfeervolle JJ’s kersttraditie is iedereen zaterdag 17 december vanaf 19:30 uur van harte welkom. Traditioneel tijdens deze avond zijn de vers gebakken oliebollen. Uiteraard ontbreekt ook de warme glühwein niet om alvast in de kerstsfeer komen.


Het programma begint om 20.00 uur met een optreden van de Re&Act. Deze nieuwe coverband uit de kerststal van JJ Music House bestaat uit 6 ervaren en enthousiaste muzikanten die speciaal voor JJ’s Oliebollenrock een aantal kerstcovers spelen. Liedjes als Jingle Bells en Santa Baby ontbreken uiteraard niet tijdens dit optreden.

Dit optreden wordt gevolgd door een ‘special Christmas show’ van Big Caz, waarbij onder andere kerstnummers op een geheel eigen wijze gespeeld worden, soms verpakt in een rock’n roll jasje. Met zijn grote kuif en bruisend van energie
staat Big Caz samen met zijn Bobs garant voor een swingende kerstshow in fifties- en sixties stijl. De avond wordt afgesloten met een open podium.
Entree is vrij deze avond.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-