IMG 8538 bewerktHet laatste Fascinating Jazz concert dit jaar was volledig uitverkocht voor het optreden van Barrelhouse. Het publiek ging uit z'n dak voor zover dat mogelijk was in het lage zaaltje van het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer.

De band bestaat sinds 1974, een jaar later verscheen hun debuutalbum. In de jaren tachtig ging de band uit elkaar, maar zij vonden elkaar weer terug en maakten nieuwe cd’s en optredens. Hun laatste cd ‘Almost There’ werd uitgebracht in september 2016 en in juni 2017 bekroond met een Edison.

IMG 8555 bewerkt   NK5 3027 1


Barrelhouse bestaat uit Tineke Schoemaker (vocals), Johnny Laporte (gitaar), Han van Dam (piano), Guus Laporte (gitaar), Jan Willem Sligting (bas) en Bob Dros (drums).

Het publiek was zeer enthousiast over het optreden en organisator Gerhard ten Hoopen liet er dan ook geen gras over groeien en liet Barrelhouse beloven om volgend jaar nog eens terug te komen.

 

Foto's: Ineke van der Sman en Ernst van Erkelens, meer foto’s:
https://eu.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/9259007

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-