Het Oranje Fonds organiseert op 10 & 11 maart 2023 weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Tijdens NLdoet kunnen nieuwe vrijwilligers kennis maken met het vrijwilligerswerk en worden heel veel maatschappelijke organisaties geholpen. Vrijwilligerswerk doet ertoe. Ook in Zoetermeer.

oranje fonds copyMaatschappelijke organisaties

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbank hebben hulp nodig bij het opknappen of verven van de woonvoorziening, kantine of andere ruimtes?  Moet de tuin worden aangepakt of andere zaken worden gedaan of opgezet, meld je activiteit dan aan via http://www.nldoet.nl

Voor vrijwilligers

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling in Zoetermeer? Doe dan 10 en/of 11 maart mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook. Meedoen als vrijwilliger, individueel of als groep is simpel; zoek op de website een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt en meld je aan.

 NLDoet2020 9291  NLDoet2020 9819  rdw oranjefonds hulpfonds Thuisgekookt 2  rdw oranjefonds hulpfonds SeniorStudent 4

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-