ricardo SibeloHet zorgpersoneel in Zoetermeer krijgt een bijzonder bedankje voor hun inzet in de coronaperiode. In juni 2023 wordt er speciaal voor het personeel van het LangeLand Ziekenhuis, huisartsenposten, GGD en andere vormen van zorg een gala avond georganiseerd voor een onbezorgd avondje uit.

De gemeenteraad heeft €30.000 beschikbaar gesteld voor het 'Gala voor het zorgpersoneel', na een motie van de PvdA. Susanne Bout, raadslid PvdA: "Ik vond het heel belangrijk dat dit gala voor de zorg er zou komen, gelukkig kreeg onze motie uiteindelijk voldoende steun van de raad om aangenomen te worden. De zorg verdient het om nu eens wat extra aandacht te krijgen!"

De avond zou in eerste instantie gehouden worden in januari, maar dit bleek niet haalbaar vanwege de korte voorbereidingstijd. Nu staat de avond gepland voor 20 juni 2023, in het Stadstheater van Zoetermeer.

Zoetermeers dansleraar en artiest Ricardo Sibelo organiseert de avond en heeft al vele grote namen op de Line-up staan. Ricardo: “Ik heb met heel veel artiesten gewerkt, of hen lesgegeven! Ik heb dus een groot netwerk en veel artiesten willen graag meewerken!”
Zo hebben onder andere al Di-rect, Lee Towers, Hans Klok en het Concertgebouw Jazz Orkest toegezegd om te komen optreden. Ook Carlos Put, die Billy Elliot speelde in de gelijknamige musical en René van Kooten zullen van de partij zijn.
Ricardo: “Ik ben er vooral heel trots op dat iedereen belangeloos meewerkt, om te zorgen dat het zorgpersoneel een leuke avond uit kan na alle corona ellende!”

Sibelo organiseerde deze zomer een soortgelijk gala in Amare, voor het Haagse zorgpersoneel. “Het draaiboek ligt al helemaal klaar! We willen iedereen een onwijs leuke avond bezorgen, dat hebben ze verdiend!”, aldus Ricardo.

Foto: Ricardo Sibelo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-