RechtenMAX 4Studentdocente Selene van Ee presenteert namens de stichting Oud Geleerd Jong Gedaan een viertal seniorencolleges, genaamd: ‘De rijdende rechter’ en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De reeks bestaat uit vier opzichzelfstaande colleges.

Het eerste college vindt plaats op 16 december van 10.00 tot 11.00 uur en heeft de titel ‘De teleurgestelde consument’. Een kapotte wasmachine, een te grote trui of een frituurpan die vlam vat. U heeft vast wel eens iets gekocht, wat toch niet aan uw verwachtingen voldeed. Maar hoe nu verder? Laten gaan of actie ondernemen? In dit college wordt ingegaan op verschillende rechten van de consument.

MAX2Het tweede college vindt plaats op 6 januari van 10.00 tot 11 uur en heeft de titel ‘De kamertjes op het Binnenhof’. Verkiezingen, wetsvoorstellen, debatten: allemaal termen die bijna dagelijks bij het journaal te horen zijn. Maar wat gebeurt er in die kamertjes op het Binnenhof? Hoe werkt dit allemaal? In dit college gaan wordt verder ingegaan op de acties rondom de politiek in Nederland.

Het derde en vierde college vinden plaats op 20 januari en 3 februari.

Locatie: Café MAX, Stadhuisplein 1. U kunt zich aanmelden door te bellen met Hannerieke Dekkers 06-42256820 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (spontaan komen mag trouwens ook). De colleges zijn gratis bij te wonen.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-