Zaterdag treedt Thin White Duke op bij JJ Music House met een David Bowie Tribute. Op zondag is het dan weer tijd voor progrock met de progressieve rockband Sound of Strangers die hun nieuwe album presenteert.

Thin White Duke bestaat uit een groep muzikanten en hun bewondering voor het werk van David Bowie en wie hij was. Kenmerkend is de charismatische frontman en leadzanger Aschwin Schreiber en op Bowies favoriete instrument de saxofoon speelt Hanneke Kolkman. Bowie’s geluid wordt gecompleteerd door de kenmerkende melodieën van Diederik Wentink op toetsen.
Zaterdag 10 december 2022, aanvang: 20:30 uur, Entree: € 12.50

Sound of Strangers Zondagmiddag treedt de progressieve rockband Sound of Strangers op bij JJ Music House. De muzikanten uit het westen van het land speelden voorheen als coverband onder de naam ‘The Works’ nummers van Porcupine Tree, Marillion en Rush. Geïnspireerd door de muziek van deze bands en met een deels nieuwe formatie werd in 2020 besloten tot het schrijven van eigen muziek. In het laatste kwartaal van 2022 is hun debuut- en conceptalbum ‘Crossing Borders’ voltooid. Dit bijzondere debuutalbum van hoogstaand niveau behandelt het actuele thema van de mensheid op zoek naar een betere toekomst. De heren van Sound of Strangers presenteren deze middag live het nieuwe album.
Aanvang 15.00 uur, € 7,50.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-