Christmas togetherHet mag weer: in 2020 en 2021 konden de concerten geen doorgang vinden vanwege de pandemie, maar nu mag de muziek weer klinken. The Sprinter Singers brengen op 10 december met ‘Christmas Together’ iedereen weer in kerstsfeer, mét soliste en live orkest in de Oosterkerk.

In de prachtige Oosterkerk in Oosterheem klinken zowel ’s middags als ’s avonds de mooie klanken van ballads, maar ook van dynamische en verrassende kerstnummers. En wie The Sprinter Singers eerder hoorde zingen, weet hoe dat klinkt. De afgelopen maanden hebben The Sprinter Singers onder leiding van hun dirigent Ies Roos hard gerepeteerd. Samen met vaste begeleider Émile Chappin stelt Ies elk jaar het programma voor de kerstconcerten samen.

Groot koor met live orkest

Ook dit jaar zingen er weer zo’n tien projectleden mee, zodat er straks een groot koor in de schijnwerpers staat. Ze worden begeleid door een flink live orkest dat bestaat uit fluit, klarinet, violen, cello’s, contrabas, drums en gitaar. En natuurlijk met de prachtige pianobegeleiding van Émile Chappin die ook het live orkest dirigeert. Medewerking wordt ook verleend door soliste Geertje Chappin, die ook samen met dirigent Ies Roos het nummer The Prayer zingt.

‘Christmas Together’, de naam van het kerstconcert, is gekozen met de gedachte dat het fijn is dat we elkaar in deze donkere tijd weer kunnen ontmoeten. En wat is het dan mooi dat muziek mensen weer kan verbinden en kan laten genieten.

Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 245 76 611. ’s Middags begint het concert om 15.00 uur en ’s avonds om 20.00 uur. Een half uur voor aanvang is de kerk open.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-