BOADe gemeente wil een groot aantal verwaarloosde en achtergelaten auto’s opruimen. Van 16 van deze auto’s, voertuigwrakken volgens de gemeente, is publicatie gedaan in het Gemeenteblad van Zoetermeer. Een eigenaar heeft 14 dagen de tijd om zich te melden, daarna wordt de auto verwijderd.

De verlaten auto’s staan door heel Zoetermeer, van Rokkeveen tot Seghwaert. De auto’s verkeren rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud of zijn verwaarloosd. Meestal kan de eigenaar van het voertuig niet meer worden achterhaald. De auto’s staan vaak maanden op dezelfde plek.

Een voertuigwrak wordt 14 dagen na publicatie in het Gemeenteblad door de gemeente verwijderd. De auto wordt dan nog tenminste twee weken opgeslagen in het depot om de eigenaar de tijd te geven om deze weer op te halen na het voldoen van de rekening. Alas het voertuig dan nog niet is opgehaald wordt het vernietigd, eventuele kosten worden voor zover mogelijk verhaald bij de kentekenhouder.

Staat er in uw straat ook een voertuigwrak of achtergelaten auto al maanden op dezelfde plek? U kunt een melding doen bij Team Handhaving of de gemeente: https://www.zoetermeer.nl/melding-woon-en-leefomgeving-openbare-ruimte

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-