Sport en bewegen is lang niet altijd vanzelfsprekend voor kinderen. Daarom geeft Gro-up tuimeljudo  op de buitenschoolse opvang (BSO) in Zoetermeer. Zo worden kinderen uitgedaagd verder te groeien in zelfvertrouwen en veerkracht. 

Tuimeljudo BSO ZoetermeerWeerbaarheid

Gezond leven gaat makkelijker als je het al vroeg leert. Bijvoorbeeld door als kind al vroeg met sport en bewegen in aanraking te komen. Niet alle kinderen worden vanzelfsprekend weerbare en sportieve jongeren. Ze worden gepest, hebben een gebrek aan zelfvertrouwen, zijn verlegen of faalangstig. Onveiligheid thuis of op school vraagt veel van kinderen. Of er is geen geld beschikbaar voor sport. Gro-up helpt kinderen ook in dat soort situaties het mooiste uit zichzelf te halen. Onder meer door alle Zoetermeerse BSO-kinderen te laten tuimeljudoën.

Wat is tuimeljudo

Met tuimeljudo maken kinderen van 4 en 5 jaar kennis met judo. Ze leren veilig vallen, rollen en samenwerken met andere kinderen. Zo raken ze vertrouwd met zichzelf en anderen. Dit allemaal in een veilige omgeving met leeftijdsgenootjes van de BSO. En onder begeleiding van gekwalificeerde trainers van de Judo Bond Nederland.

De komende twee jaar zal tuimeljudo alle BSO-locaties van Gro-up in Zoetermeer bezoeken. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-