santa runMagisch Zoetermeer organiseert op zaterdag 10 december een Santa Evening Run en een Santa Kids Run. Start en finish zijn op de Markt in Zoetermeer. Het is een fun run waarbij een parcours wordt gelopen om eenzaamheid onder de aandacht te brengen en het taboe er af te halen.

De Santa Evening Run voor volwassenen heeft een afstand van ongeveer 2,5 km en de Kids run 1 km. Deze afstand mag hardlopend worden afgelegd, maar wandelen is ook toegestaan. Iedere deelnemer krijgt een kerstpak en -muts en voor de eerste loper die over de finish komt is er nog een leuke verrassing. Speciaal voor de kinderen tot 13 jaar is er ook een Santa Evening Kids Run. Hier mogen ouders met kinderen meelopen.

Om 17.00 uur start de Santa Kids Run en om 19.00 uur de Santa Run voor volwassenen. Start en finish is op de Markt en het parcours is uitgezet in en rond het Stadshart. Alle kinderen krijgen ook een lichtgadget mee, zodat het een sprookjesachtige run wordt.

Deelnemers kunnen in groepsverband meedoen aan de Santa Evening Run, met school, bedrijf of vereniging, maar ook individuele deelnemers zijn van harte welkom. Kaartjes kunnen gekocht worden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-santa-evening-run-423472275977
Deelnemers betalen €15,- om mee te doen, voor de kids run is dit €10,-.

Met de opbrengst wil Magisch Zoetermeer wensen uit laten komen van en voor eenzame ouderen. Er heerst nog steeds veel eenzaamheid onder ouderen waar niet over gesproken wordt.

 

Vrijwilligers en sponsoren

Om deze activiteit tot een succes te maken zijn er voor de uitvoering veel vrijwilligers nodig. Wil jij je steentje bijdragen geef je dan op als vrijwilliger via magischzoetermeer.nl.

Ook is de organisatie nog op zoek naar sponsoren voor dit mooie doel.

Wilt u vooraf meer informatie dan kunt u contact opnemen met Eva Jonker via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-21182053.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-