GlendaDe finalisten van IGNITE Award 2022 zijn woensdag 23 november bekendgemaakt. Na een intensief begeleidingstraject heeft de jury zes finalisten gekozen die gaan strijden voor de IGNITE Award en kans maken op een flinke investering in hun onderneming. Restaurant Toespijs uit Meerzicht is een van hen.

Toespijs is een Surinaams restaurant dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt door bij het restaurant aan de slag te gaan.

Jury- en publiekprijs

De finalist met het beste businessplan maakt kans op een investering van maximaal €100.000. De winnaar wordt 19 januari 2023 door de jury bekend gemaakt, maar het publiek heeft ook nog een belangrijke rol. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Alle 11 deelnemers maken kans op deze prijs ter waarde van €10.000. Het publiek kan vanaf nu stemmen op hun favoriet.


De finalisten zijn startende ondernemers die als doel hebben om Nederland socialer te maken en waarbij winst het middel is om daartoe te komen. De bedrijven zetten zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgvernieuwing of het tegengaan van eenzaamheid.

Zie ook een eerdere publicatie op onze website

-advertenties-

-goede doel-