In Buurttuin Zoete Aarde kan je op dinsdagochtend 6 december van 10-13 uur, op woensdagmiddag 7 december van 13-16 uur en op donderdagochtend 8 december van 10-13 uur leren hoe je een kerststuk kunt maken. Ook kan je meteen helpen stukken voor de lichtjesavond op 10 december samen te stellen.

Kerststukjes maken in Buurttuin Zoete AardeMeedoen aan de workshop is gratis. Er is koffie en thee en een versnapering in de pauze. Heb je zin om mee te doen laat het weten wanneer je komt aan Pia Feeke. Zij is de workshopbegeleider en is zeer ervaren in het bloemschikken en kerststukken maken.

Mocht je zelf graag een kerststuk dat je hebt gemaakt op een van deze ochtenden of op de woensdagmiddag mee naar huis nemen? De les kost niets, maar als je je stuk mee wilt nemen betaal je 20 euro. De laatste stukken gaan op Lichtjesavond in de verkoop.
De lessen zijn 6 en 8 dec van 10 tot 13 uur en 7 dec van 13 tot 16 uur

 

Je kunt Pia Feeke bereiken door even te bellen: 06-14400921. Zij kan je indelen op een dagdeel waarop nog ruimte is. Snel reageren is aan te bevelen want het is altijd gezellig druk bij deze workshops kerststukken maken.

Buurttuin Zoete Aarde is aan de Broekwegzijde 195

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-