GeefkunstaanEigenWijHeb jij een kunstwerk gemaakt dat je graag aan een goed doel wil geven? Dan is Stichting Eigen Wij op zoek naar jou. Op 1 december organiseert Eigen Wij een kunstveiling met werk van creatievelingen, zowel amateurs als professionals.

Stuur een foto van jouw kunstwerk met een omschrijving en maten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 29 november a.s. zodat de veilingmeester zich kan voorbereiden op de veiling.

Op 1 december om 15.00 uur gaan de deuren open van de mooie boerderij aan de Voorweg 112 en kun je alvast de creaties bewonderen. De veilingmeester gaat rond 15.30 uur in meerdere rondes de kunstwerken veilen. De opbrengst is voor Stichting Eigen Wij om verbindende projecten op het gebied van kunst en cultuur aan te blijven bieden.

Tijdens de veiling kunnen de makers, aanbieders en belangstellenden met elkaar in contact komen, elkaar inspireren en vooral elkaar ontmoeten. Want Eigen Wij staat voor ontmoeten en verbinden en om mensen een luisterend oor aan te bieden. 

Naast de veiling is er in het voorhuis van de boerderij een art-fair met leuke hebbedingen en kleinere kunstwerken te koop. Iedereen die van kunst houdt of wel een beetje kunst kan gebruiken of die kunst aan iemand cadeau wil geven of elkaar wil ontmoeten is van harte welkom!

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-