Met nog steeds de afgelopen mooie zomer in het hoofd komt het laatste concert van Fascinating Jazz van dit jaar er alweer aan. Op zondag 11 december wordt er een uitstapje gemaakt naar de blues met de bekende bluesgroep Barrelhouse.

BarrelhouseDeze vooraanstaande band bestaat al sinds 1974 en ze zijn altijd in dezelfde bezetting gebleven! Eind jaren 80 zijn ze even uit elkaar geweest, maar uiteindelijk kwamen ze weer bij elkaar in 1993 en zijn sindsdien niet meer gestopt. Barrelhouse kreeg in 2017 een Edison voor hun CD-album 'Almost there' en ze verschijnen regelmatig in diverse muziekprogramma’s, zoals o.a. Vrije Geluiden op tv. Aanvankelijk waren ze in 2020 geboekt voor de Jazznight van Zoetermeer Jazz, maar vanwege Covid19 ging dat niet door en is het optreden doorgeschoven naar de variant voor 2021, die nog steeds niet kon doorgaan. Uiteindelijk is er onderling besloten om een optreden bij Fascinating Jazz in te plannen en dat is 11 december a.s. geworden. 

De bezetting van Barrelhouse is: Tineke Schoemaker - vocals, Guus Laporte - gitaar, Johnny Laporte - gitaar, Han van Dam - piano, Jan Willem Sligting - basgitaar, contrabas en accordeon, Bob Dros - drums.

Om alvast een beetje een indruk te geven is hier een link: https://www.youtube.com/watch?v=-1nHW21fhOg

Aanvang 15:00 uur - zaal open 14:30 uur. De toegang bedraagt € 15,00 p.p.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-