Club EntreeHet Apostolisch Genootschap (ApGen) is gevestigd aan de Stadhoudersring 782 in het Entreegebied. Als vrienden van Club Entree doneerden zij een piano aan de Club én overwegen zij hun ruimtes ter beschikking te stellen voor activiteiten in de wijk.

Door de lichte en ruime opzet zijn de ruimtes van het Apostolisch Genootschap  erg geschikt voor bijeenkomsten. Denk aan creatieve activiteiten, congressen en seminars en muziek- en cabaretvoorstellingen. Maar ze lenen zich ook uitstekend voor kringgespreksessies en stilteruimten voor studenten. Het is interessant om na te gaan hoe maatschappelijke betrokkenheid kan worden ingevuld. Tot nu toe is er contact geweest met de wijkcoördinatoren van de gemeente Zoetermeer en de maatschappelijke organisaties Piëzo en Buurtwerk.

Cadeautje aan Club Entree

Club Entree begint steeds gezelliger te worden en het ApGen draagt daar aan bij, ze gaven namelijk een prachtige piano cadeau. Dus als jij piano kunt spelen, kom dan gerust langs en laat je horen!

Nieuwsgierig naar Club Entree? Ze informeren je graag. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de agenda van Club Entree.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-