7A82E722 01D0 4407 A8EE 2DD405F6EC6DDe Gemeente reikt dit jaar weer De Kunst- & Cultuurprijs en een Stimuleringsprijs uit. Zoetermeerders wordt gevraagd om mensen, verenigingen of een groep te nomineren voor de Kunst- en Cultuurprijs 2022. Voor de Stimuleringsprijs zijn zij op zoek naar een opkomend talent in kunst en cultuurbranche.

Kunst- & Cultuurprijs

Zoetermeerders kunnen mensen of groepen nomineren die zich het afgelopen jaar op een verrassende of vernieuwende manier hebben onderscheiden op het gebied van kunst en cultuur. Ken jij iemand die deze prijs moet winnen? Bijvoorbeeld een onderscheidende kunstenaar, een bijzonder project dat verrassend uit de hoek kwam of een festival dat door een enorm aanpassingsvermogen toch kon doorgaan. Stuur dan voor 14 december een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten waarom deze persoon, vereniging of organisatie deze prijs heeft verdiend. Een vakkundige jury onder leiding van wethouder Blansjaar (Cultuur) beoordeelt vervolgens welke van deze initiatieven of personen de prijs in ontvangst mag nemen. 

Stimuleringsprijs

Als extra prijs wordt ook de Stimuleringsprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar een opkomend talent in de kunst- en cultuurbranche van Zoetermeer. Dit kan ook een persoon of groep zijn die zich het afgelopen jaar enorm heeft ingezet op een bijzondere wijze. Ook voor deze prijs kunnen inwoners initiatieven nomineren, waarna de jury de winnaar kiest. Heb jij iemand in je hoofd die deze Stimuleringsprijs verdient? Stuur dan voor 14 december een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten waarom deze persoon of organisatie zo bijzonder is.

Uitreiking

Op donderdag 23 februari zullen de Kunst- & Cultuurprijs en de Stimuleringsprijs uitgereikt worden in het CKC. Tijdens de uitreiking vindt een presentatie plaats van de genomineerden, met aansluitend de uitreiking. De Kunst- & Cultuurprijs is een initiatief van de Gemeente Zoetermeer en wordt georganiseerd door Netwerk Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-