Seminar Leiders van de toekomst Dekker 13 november 2022 8 van 26Leiders van de toekomst hield vrijdag 11 november een seminar over de vraag hoe we kinderen anders kunnen opvoeden en begeleiden. Door middel van lezingen en workshops en het delen van ervaringen en ideeën hebben mensen hierover kunnen denken en leren.

Deze dag is georganiseerd door Vida Niazian, die mensen zocht die hier belangeloos aan mee wilden werken. Tijdens het seminar deelden meer dan 20 deskundigen hun inzichten, ervaringen en gouden tips met de deelnemers.

In de ochtend was er een lezing van Creatieve Veranderaar Maike van Meulen die pas weer een boek heeft geschreven, en Nuray Stadt, eerstegraads docente levensbeschouwing. Daarna konden mensen in groepjes met elkaar en de experts hun ideeën en ervaringen delen.

 Seminar Leiders van de toekomst Dekker 13 november 2022 1 van 26  Seminar Leiders van de toekomst Dekker 13 november 2022 3 van 26Vida Niazian: "Deze dag vond ik hartverwarmend. Er waren veel mooie diepgaande gesprekken, je voelde de verbinding tussen mensen. Er werden veel ervaringen en initiatieven gedeeld, en dat bevestigt mijn gevoel dat het belangrijk was om deze mensen bij elkaar te brengen. Mensen hebben hier veel moois gebracht en daar ben ik dankbaar voor."

Foto's: Jeroen Stahlecker

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-