Brugklassers in spe bezoeken ONCDe afgelopen twee weken vonden de traditionele Super8dagen plaats op het Oranje Nassau College (ONC). Honderden bijna-brugklassers kwamen een kijkje nemen op ONC Clauslaan en ONC Parkdreef. Ze maakten kennis met de gebouwen, de docenten en de manier van lesgeven op beide vestigingen.

Op ONC Parkdreef volgden de achtstegroepers allerlei mini-lesjes. Ze mochten klimmen, turnen en tafeltennissen in de gymzalen, musiceren in het muzieklokaal en kunst ontwerpen op de kunstvleugel. Op ONC Clauslaan openden de Super8dagen met een voorstelling vol film, toneel, zang en dans. De leerlingen konden zo meteen ervaren welke talenten je op de Clauslaan allemaal kunt ontwikkelen.

Verder kregen de leerlingen een rondleiding door de gebouwen en konden ze al hun vragen stellen aan docenten én aan leerlingen die al op het ONC zitten. De brugklassers in spe zijn veel te weten gekomen over de opleidingen, de vakken en de mogelijkheden op de Clauslaan en de Parkdreef. Nog even wachten en dan mogen ze écht naar de middelbare.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-