Kinderpopster Dirk Scheele speelt op zondag 20 november zijn Sinterklaasvoorstelling Pepernotenpret (2+) in Stadstheater Zoetermeer. Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten.

PepernotenpretPepernotenpret

In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. 

Vergezeld door zangpieten gaan ze swingen op “Zie ginds komt de stoomboot”, wiegen bij “Zie de maan schijnt door de bomen” & in het Spaans tellen bij “Pepernotenpret”. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als ze mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen… 

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Praktische informatie

Datum: zondag 20 november
Tijd: 15:00
Theater: Stadstheater Zoetermeer
Tickets: https://stadstheater.nl/s95137/Dirk_Scheele_Pepernotenpret_2

Bekijk ook de echte Zoetermeerse Sinterklaasfilm 'De chocoladeletter voor de burgemeester': Chocoladeletter-voor-de-burgemeester-serie

-advertenties-

-goede doel-