Het is een vol weekend bij JJ Music House in het Van Tuyllpark met drie dagen lang swingende bands op het podium. Shadowhead op vrijdag, zaterdag de Haarlemse band Frozen Steam en op zondag wordt afgesloten door Blackbird met bekende pop- en rock covers.

Vrijdagavond 11 november staat de geroutineerde 5-mans formatie Shadowhead op het podium bij JJ Music House. Met grote muzikale passie brengen zij een gevarieerd repertoire van groovende funky blues-rock onder de aandacht! Aanvang 20.30 uur.

Frozen SteamZaterdagavond worden zij gevolgd door de Haarlemse band Frozen Steam. Zij nemen het publiek mee naar de seventies, eighties en nineties met duidelijke invloeden van o.a. Deep Purple, Aerosmith, Nirvana en Lenny Kravitz. De stuwende rocknummers van Frozen Steam worden gedragen door virtuoos gitaarwerk, meedogenloze riffs en een strakke ritmesectie. Voorheen speelden ze in topbands als Gotcha! en de Jeroen van Koningsbrugge-band. Nu spelen ze, aangevuld met jong talent, hun favoriete rocksongs aller tijden met hier en daar een verrassend muzikaal uitstapje.
Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50.

Zondagmiddag sluit Blackbird het weekend af met bekende pop- en rock covers van de jaren ’60 tot en met vandaag. Het unieke geluid van Blackbird kenmerkt zich door meerstemmige harmonieën, virtuoos gitaarspel, melodieuze piano- en hammondklanken, gedreven door een strakke en energieke ritmesectie. Sfeer met muziek om op te dansen en om naar te luisteren en te kijken.
Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-