3E800A60 C430 4A28 8953 A9535EEC3FE0Zaterdagavond is, rond de klok van half acht, een persoon gewond geraakt bij een woningoverval. Het gaat hier om een woning in het appartementencomplex aan de Nederlandlaan in het Stadshart.

De politie kreeg de melding van een woningoverval pas om 20:15 binnen. Meerdere politie eenheden en een ambulance spoedden zich naar de woning aan de Nederlandlaan, waar zij het slachtoffer van de overval vonden. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel, vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. De twee verdachten van de overval waren inmiddels op de vlucht geslagen.

De politie liet via een opsporingsbericht en een burgernet melding weten dat zij zijn gevlucht in een witte Renault Trafic bestelbus. Het is nog onduidelijk hoe ze de woning zijn binnengekomen en of zij iets hebben buit gemaakt bij de overval. Het is ook nog onduidelijk waarom er zoveel tijd tussen de overval en de melding bij de politie zat. De recherche en Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan in zowel de woning als de omgeving.

Er wordt ook gekeken of er een verband is tussen de woningoverval en een eerder incident dat plaats vond in het Stadshart die middag. Hierbij werd winkelpersoneel bedreigd. De verdachten van dit incident werden niet gevonden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-