Sint Maarten 2Langzaamaan wordt het weer vroeger donker en begint het echt herfst te worden. Binnen gaan de kaarsjes en buiten de lampjes aan. Tijd voor een knusse tijd van het jaar: op 11 november vieren we Sint-Maarten. Dan worden de straten verlicht met lampionnetjes en zingen buurtkinderen de mooiste liedjes.

En er is niets leukers dan voor een huis te staan waar de deur wordt opengedaan. Mogen buurtkinderen op deze avond bij jou aan de deur komen om een liedje te zingen in ruil voor iets lekkers? Meld jouw huis dan nu aan op de Sint-Maartenkaart van Nextdoor. Dat kan via https://nextdoor.nl/sintmaartenkaart

De laatste keer dat we Sint-Maarten met elkaar konden vieren, vóór de coronapandemie, waren er duizenden huizen die aangaven de deur open te doen en snoep uit te delen. Wordt er dit jaar (weer) in jouw buurt iets leuks georganiseerd rondom Sint-Maarten, zoals een optocht of optreden? Met de Nextdoor Sint-Maartenkaart is in één oogopslag te zien wat er in de buurt voor evenementen te vinden zijn. Zo staan kinderen niet voor een dichte deur en kan iedereen er met elkaar een gezellige avond van maken, met veel lekkers en gezelligheid.

Michel Visser, Country Lead Nextdoor Nederland, zegt: “Sint-Maarten is in onze ogen een van de leukste buurtfeesten van het jaar. Met deze Sint-Maartenkaart willen we mensen de mogelijkheid bieden om hun initiatieven te delen met de buurt. Op deze manier kunnen we buren inspireren om met elkaar bij te dragen aan het bouwen van sterke, sociale en inclusieve buurten.”

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

 

-advertenties-

-goede doel-