halloween trick or treat 2022 zoetermeer 012Halloween werd dit weekend volop gevierd in Zoetermeer, niet voor niets wordt onze stad 'Thriller City' genoemd. In het Stadshart begon Halloween al op de vrijdagmiddag, met de Trick or treat voor de jeugd. Echt spannend werd het pas in de avond met de Halloween Walk.

De Halloween figuren van de Trick or Treat speurtocht werden druk bezocht door de kinderen die samen met hun ouders door het Stadshart speurden om álle karakters te spotten. De karakters waren meesterlijk geschminkt en verkleed, maar nooit echt heel eng. De kinderen konden dan ook gerust met de figuren op de foto en een snoepje aanpakken.

Tegen het vallen van de avond kwamen duistere figuren het winkelgebied binnen, om de bezoekers echt de stuipen op het lijf te jagen. De scare actors haalden alles uit de kast om er zo griezelig en onheilspellend mogelijk uit te zien en ook veel bezoekers hadden hun Halloween kostuums aan.

 20221028 34932  20221028 34939

 

Ook zondag waren er weer veel Halloween figuren in het Stadshart te zien voor de tweede editie van de Trick or treat. Kinderen konden zich laten schminken en bij het Stadstheater kijken naar de speciale Thrillervoorstelling 'Expeditie Kippenvel', over Jonas: de jongen die nergens bang voor is.

Foto's: Guus Pauwels

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-