6F046145 E439 4B17 B42B 5590CBDE8425Het populaire huiskamer festival van Zoetermeer vindt dit seizoen plaats op zondag 5 februari 2023. De organisatie is op zoek naar lokale acts en huiskamer eigenaren die de acts een podium willen bieden en bezoekers wil ontvangen.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste Zoetermeerders stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende huiskamer wordt een act gekoppeld die op die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van huiskamer naar huiskamer hoppen.

Tot 18 december kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee, dus van Oosterheem tot Rokkeveen, van Meerzicht tot Palenstein. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zoetermeer en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer.

Aanmelden als act: bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer, en treed je in een intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium waar je lekker kunt uitproberen. Aanmelden als host: meedoen als host betekent dat je voor een dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Er wordt drie keer een klein feestje bij jou thuis georganiseerd dat jij mag hosten.

Aanmelden is mogelijk tot 18 december via www.glurenbijdeburen.nl.
Datum: zondag 5 februari 2023


Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-