Ronald de jongHet maandelijkse orgelconcert in de Oude Kerk wordt zaterdag 29 oktober gegeven door Ronald de Jong op het monumentale Lohman-orgel. Op het programma staan werken van o.a J.S Bach, W.F Bach, J.P Sweelinck, R.Dubra, R. Vaughan Williams, C.Franck en de Jong.

Voorafgaand aan het concert wordt een korte toelichting op het programma gegeven. Ronald de Jong is sinds 1991 als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk. Zijn opleiding heeft hij genoten aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en het Instituut voor Kerkmuziek te Utrecht. Hij is als docent verbonden aan het CKC te Zoetermeer. Hij is actief als organist, dirigent, componist en beeldend kunstenaar.

Aanvang 15.00 uur. De kerkzaal is open vanaf 14:30 uur. Er is dan koffie en thee verkrijgbaar.

 
Toegangsprijzen
t/m 17 jaar: gratis
18 t/m 64 jaar: € 10
65 jaar en ouder: € 7
korting voor SOKZ donateurs, kaartverkoop (contant) bij de entree

 

Lunchpauzeconcert in Oude Kerk

Woensdag 2 november zal het wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude kerk worden gegeven door Regina Ederveen (harp). Regina behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Zij speelde in verschillende orkesten, onder andere het Radio Symphonie Orkest, het Noord-Nederlands Orkest, het Promenade Orkest en het theaterorkest van Hagen in Duitsland.

De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-