De hele vakantie genieten van ijspret bij SilverDome. Dit jaar is er weer een vernieuwd thema: Glow in the dark! Kom gezellig schaatsen en genieten van onder andere leuke activiteiten in het donker. Vergeet ook zeker de huismascotte Rico niet waar je mee kan limbo dansen.

Flyer Glow in the Dark in Silverdome
Deze herfstvakantie kan natuurlijk niet voorbij gegaan worden zonder een leuk thema en wat is er nou nog leuker dan een Glow in the dark party. Kinderen kunnen van 24 t/m 28 oktober weer meedoen met alle ijspret, naast het schaatsen zullen er allerlei spelletjes plaatsvinden zoals een speurtocht waar je een toffe prijs mee kan winnen of zou je liever met Rico een spelletje willen spelen? Er zijn ook nog clinics verzorgd door verschillende ijsverenigingen. Niet te vergeten is er ook een Glow meet & Greet. De glow in the party is elke dag van 10.30 tot 15.30 uur.

 

Een hele dag ijspret

Wist je dat je al kunt komen schaatsen en mee kunt doen aan alle activiteiten voor maar € 7,- per dag? Wil je met je hele gezin komen schaatsen? Kies dan voor het voordelige gezinsticket van € 21,-. Voorkom wachten aan de kassa en bestel je ticket online op de website: https://silverdome.nl/glowinthedark/

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-