kinderworkshop thrillerEchte thriller en horror is natuurlijk veel te eng voor kinderen, maar spannende activiteiten aangepast aan de leeftijd vinden kinderen vaak juist heel erg leuk. Het Nederlands Thrillerfestival heeft daarom niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd veel leuke activiteiten op het programma staan.


Kinderen kunnen voor spannende activiteiten tijdens het Thrillerfestival terecht bij de Bibliotheek, het CKC en museum De Voorde. Spookjes knutselen, dansen als een heksje, luisteren naar een spannend verhaal of knutselen met vleermuizen, er is genoeg te doen. Alle kinderactiviteiten kun je hier vinden: https://nederlandsthrillerfestival.nl/programma/


Eng grimeren

Blauwe plekken, wondjes, bloed en veel meer….Maak jij van jezelf de meest gruwelijke horrorlook? Speciaal voor het Thrillerfestival organiseert het CKC deze spannende activiteit. Grimeur Layla Kuhnen leert je de kneepjes van het vak grimeren, zodat jij met een echte scary look de deur uit kan tijdens Halloween, of leert om iemand anders tijdens het Thrillerfestival tot iets gruwelijk engs te maken.
Datum 30 oktober 2022, Aanvang 14:00 - 15:00
Locatie CKC & Partners
Prijs € 5,00. Leeftijd vanaf 10 jaar.

 

Familie voorstelling Expeditie Kippenvel

Deze Familie voorstelling is een extra spannende, gratis toegankelijke voorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar. Expeditie Kippenvel is een spannende, maar grappige zoektocht naar wat eigenlijk griezelig is en dat het helemaal niet erg is om soms bang te zijn. Jeugdtheatermaker Pepijn Jehee maakt er deze middag een spannende voorstelling van, geschikt voor kinderen van de leeftijdscategorie 8+.
Datum 30 oktober 2022, Aanvang 13.00 uur
Locatie Kleine Foyer, Stadstheater
Prijs gratis, wel aanmelden via https://www.eventbrite.com/e/tickets-expeditie-kippenvel-op-het-nederlands-thriller-festival-439591840027

 

Knutselen met vleermuizen

Museum De Voorde organiseert tijdens het Thrillerfestival een kinderworkshop met als thema: vleermuizen. Tijdens deze kinderactiviteit ontdekken kinderen diverse weetjes over vleermuizen, ook wordt er voorgelezen uit een (kindvriendelijk) spannend boek en mogen de kinderen zelf een (fantasiedier of) vleermuis creëren. Uiteraard mogen de kinderen hun creatie meenemen naar huis. De kinderen mogen verkleed komen.
Starttijd: 15:00 uur, Datum 2 november 2022
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Kosten: €5,00 per kind, Vooraf aanmelden en betalen is verplicht: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4Q2ZNDgaEpVOHrFQoL9DrveRfWwL6_b1XD0UPn1xPdE7ZOg/viewform

 

Griezels in de BiebFabriek

Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar voor slechts € 2,-- meedoen aan leuke activiteiten in De BiebFabriek. Met het Thrillerfestival staat natuurlijk ook De BiebFabriek helemaal in het teken van griezelen.
Tijdens deze zinderende editie gaan de kinderen samen een huiveringwekkend griezelrecept maken. Pruttelende heksensoep met dille of glibberige kikkerdril met tijm?

Woensdag 2 november 2022, Aanvang 14:00 - 15:00 uur
Bibliotheek Forum Zoetermeer
Prijs € 2,00, bestel kaarten: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/jeugd-6-12-jaar/BiebFabriek.02112022.html

 

vleermuis dansLichtgevende spookjes

Ken jij het Digital Art Lab al? Hier kun je allemaal leuke dingen maken met coole technieken. Tijdens het Thrillerfestival 2022 worden speciale lichtgevende spookjes gemaakt. Dit spooky vriendje kun je gezellig meenemen als je tijdens Halloween langs de deuren gaat.
Ouders zijn ook van harte welkom om samen met hun kind te komen spoken, bij het lab kun je tussen 13.30 en 14.00 uur binnen komen en eventueel ook eerder vertrekken.

Datum 5 november 2022, Aanvang 13.30 – 15.00 uur
Locatie CKC & partners
Prijs € 5,00. Wel vooraf aanmelden! https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/muziek/digitaal/spoken-in-het-lab-thrillerfestival/

 

Vleermuisjesdans

Voor het Thrillerfestival steekt kleuterdansdocent Mirre deze extra ingelaste kleuterdans sessie in een special jasje. Een vleermuizenjasje om precies te zijn! Want tijdens deze drie kwartier fladderen de kinderen vrolijk als echte vleermuizen door de ruimte. Uiteraard mogen kinderen ook zelf als vleermuis verkleed komen.
Datum 5 november 2022, Aanvang 13.15 – 14.00 uur
Locatie CKC & partners
Prijs € 5,00. Leeftijd 4,5, 6 jaar
https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/dans/baby-peuter-kleuters/vleermuisjesdans-thrillerfestival/

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-