speelmeer videogameSpeelmeer gaat op vrijdag 28 oktober op bezoek bij het Nationaal Videogame Museum. Kinderen van basisschoolleeftijd, maar ook jongeren tot en met 17 jaar kunnen met Speelmeer voor een gereduceerde prijs het museum bezoeken.

Dit wordt het allerleukste museumbezoek ooit, met behulp van meer dan 200 spelcomputers en arcade speelkasten maak je interactief kennis met de geschiedenis van digitaal amusement. De geschiedenis komt aan bod in nagebouwde kamers met interieur én spelcomputers uit bijvoorbeeld de jaren ‘80. Ook het huidige gebruik van videogames in het hedendaagse onderwijs komt aan bod.

Maar daarna is het tijd om de vele spelcomputers en kasten ook daadwerkelijk uit te proberen. In het Nationaal Videogame Museum staan meer dan 200 spelcomputers en arcade speelkasten klaar om bespeeld te worden.

Kinderen tussen de 6 en de 15 jaar zijn ’s morgens welkom, jongeren van 13 tot en met 17 jaar kunnen vanaf 18.00 tot 21.00 komen. De toegangsprijs bedraagt €2,00 en met de ZoetermeerPas mag je gratis komen spelen. Ouders zijn welkom in het museum, maar moeten dan ook een kaartje kopen van €12,50.

Meld je voor een shift aan op www.sportpas.nl/zoetermeer

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-