santa evening runDit jaar wordt er ook in Zoetermeer een Santa Evening Run gehouden: een event waarbij mensen verkleed als kerstman of kerstvrouw (hard) lopen voor het goede doel. De Santa Evening Run van Zoetermeer zet zich in om eenzaamheid te verminderen.

De Run wordt op zaterdag 10 december georganiseerd door Stichting Samen Vieren Wij Kerst, een stichting die zich al jaren inzet voor het verminderen van eenzaamheid. De kerstmannen die meelopen met de run zien er dan ook niet alleen als kerstman uit, met hun deelname helpen ze ook daadwerkelijk anderen om minder eenzaam te zijn en meer contacten te hebben rond kerst.

De Santa Evening Run is nog op zoek naar sponsoren die het mogelijk maken deze Run te organiseren. Sponsoring is mogelijk in de vorm van geld, vanaf €150,- kan iemand Santa’s Helper worden en de Run sponsoren. Maar sponsoring in natura, zoals goederen (koek en zopie, kleding), live muziek, drukwerk of inzet als vrijwilliger wordt ook zeer gewaardeerd.
Voor informatie over sponsoring kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-