kaarslantaarnIeder jaar is er een gedenkdag voor overledenen bij de Watertoren in Rokkeveen. Op zondag 30 oktober wordt weer stil gestaan bij de mensen die gestorven zijn. Er worden gedichten gelezen, kaarsen aangestoken en de namen van de overledenen worden genoemd.


De herdenking bij de Watertoren in Rokkeveen wordt dit jaar voor de achtste maal gehouden. Mensen kunnen hun geliefden herdenken, die dit jaar of al eerder gestorven zijn. Net als de afgelopen jaren wordt ook specifiek stilgestaan bij alle mensen die overleden zijn door het coronavirus.
Iedereen, gelovig of niet, is welkom om bij deze herdenking aanwezig te zijn. De bijeenkomst is in de buitenlucht, maar mocht het weer het niet toelaten dan kan worden uitgeweken naar De Wijngaard.

Neem voor meer informatie en om aan te melden contact op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24975092).
Datum:30 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: de Watertoren in Rokkeveen

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-