20221013 34804De netwerkbijeenkomst van de Community Tegen Eenzaamheid bracht donderdag 13 oktober weer veel nieuwe partners van de community met elkaar in contact. De deelnemers volgden eerst workshops, om daarna tijdens een informeel diner met elkaar in gesprek te gaan.


Hans van Reeuwijk, presentator van de avond, gaf iedereen gelegenheid om even ‘Op de Stip’ plaats te nemen en kort iets te vertellen over een nieuw project of hulp te vragen bij de uitvoering ervan. Een aantal problemen werd al meteen opgelost, zo vroeg en kreeg de organisatie van een project voor ontmoeting in Café Max in het Forum tijdens de bijeenkomst hulp bij het vervoer van deelnemers naar het Café. Wethouder Ingeborg ter Laak was betrokken bij de oprichting van de Community in 2019 en is blij in haar tweede termijn weer te kunnen bouwen aan een sterke Community Tegen Eenzaamheid en minder eenzaamheid in de stad. Ter Laak: "Samen kunnen we veel doen om eenzaamheid te verlichten. Het is dan ook fantastisch dat de community nog steeds groeit en zoveel mensen zich inzetten."

 20221013 34798  20221013 34794


Van Reeuwijk: “We hebben een redelijk vaste groep van organisaties die heel regelmatig deze bijeenkomsten bijwonen, maar de helft van de gezichten die we vanavond hier zien is nieuw. Dat is een goed teken, zo breidt de community zich nog steeds uit en komen steeds nieuwe mensen en organisaties in contact met elkaar!”
De community is bezig met een pilot voor een nieuwe app, waardoor de deelnemers elkaar nog sneller kunnen bereiken.

-advertenties-

-goede doel-