Het wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer zal op woensdag 5 oktober worden gegeven door Laura Rafecas (viool) en Roderigo Robles (vleugel). Voor het concert in Zoetermeer hebben zij een mooi romantisch programma uitgezocht.

Laura Rafecas en Roderigo RoblesLaura Rafecas heeft haar viool-opleiding gevolgd aan conservatoria in Spanje en in Nederland. Zij heeft internationale concertervaring en heeft solo en in ensembles diverse prijzen gewonnen. Zij maakt deel uit van het Zoetermeerse Ebony Ensemble.

Roderigo Robles de Medina studeerde aan conservatoria in Engeland, Nederland en Frankrijk, geeft concerten als solist en speelt daarnaast veel kamermuziek. Hij gaf concerten op tal van grote podia in Europa en de Verenigde Staten, en won prijzen bij internationale pianoconcoursen.

De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

    

-advertenties-

-goede doel-