Maatjes- en mentorkoppels en vakantiemaatjes van Jong Perspectief verzamelden afgelopen zaterdag in het gebouw van Gro-up Zoetermeer in Meerzicht. Een team van Streetartsprojects stond klaar om de deelnemers mee te nemen in de wereld van graffiti spuiten.

Zeventien jaar Jong Perspectief gevierd met Gravitiy workshopAlles stond klaar met schildersezels en iedereen werd veilig ingepakt in beschermende kleding. Eerst werd er gewerkt aan een proefopzet en een rondje proefdraaien met het werken met spuitbussen. Dit bleek namelijk zo eenvoudig niet te zijn! Mooi om te zien dat iedereen keihard heeft gewerkt aan een eigen paneel met een persoonlijke touch van kleuren en ideeën van ontwerp. Met een big smile is er een groepsfoto gemaakt van het resultaat.

Jong Perspectief is al 17 jaar actief in Zoetermeer en inmiddels ook al jaren in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland te vinden. Jongeren worden gekoppeld aan een maatje/mentor en samen ondernemen zij activiteiten en bouwen zo een persoonlijke band op met elkaar. Laagdrempelig worden jongeren op deze manier ondersteund in hun ontwikkeling en/of schoolcarrière.

Lijkt jou dat nou ook leuk om je in te zetten voor een jongere die net even dat steuntje in de rug nodig heeft. Neem dan contact met Jong Perspectief op en ze denken graag met je mee welke jongere goed bij jou past. Er zijn namelijk jongeren genoeg die wachten op jou! www.jongperspectief.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-