SW vo ONCParkdreef 1De HBO/WO-informatiemarkt en MBO-informatiemarkt worden dit jaar beide gehouden op Oranje Nassau College Parkdreef. Scholieren van alle middelbare scholen in Zoetermeer kunnen zich dan oriënteren op vervolgopleidingen. De HBO/WO-markt is op dinsdag 4 oktober, de MBO-markt op donderdag 6 oktober.

Op de informatiemarkten zijn vertegenwoordigers van veel verschillende vervolgopleidingen aanwezig. Bij de diverse stands kunnen leerlingen en ouders uitgebreid informatie inwinnen over de aangeboden opleidingen. Ook presenteren de instellingen/scholen op deze avond hun nieuwe brochures voor het studiejaar 2022/2023 met daarin een overzicht van de opleidingen die zij aanbieden, de data van de voorlichtingsdagen en open dagen.

 

Voor wie?

De markten zijn bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van de Zoetermeerse middelbare scholen: Alfrink College, Erasmus College, Motion Beweeg College, ONC Clauslaan, ONC Parkdreef en het Picasso Lyceum. De informatiemarkten zijn voor alle vierdejaars leerlingen verplicht. Ouders zijn van harte welkom.

 

Wanneer?

De HBO/WO-informatiemarkt vindt plaats op dinsdag 4 oktober van 18.00 – 21.00 uur. De MBO-markt op donderdag 6 oktober van 18.30 – 21.00 uur. Uiteraard is de toegang tot beide markten gratis.

 

Bereikbaarheid

Gezien de zeer beperkte parkeergelegenheid is het verstandig gebruik te maken van de fiets, brommer, scooter of het openbaar vervoer. Vanaf de Randstadrail station Seghwaert is ONC Parkdreef op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-