LunchconcertWoensdag 28 september zal het wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude kerk (Dorpstraat 59)  worden gegeven door een pianoduo. Isabelle van Dooren en Henning Schmidt zullen samen de vleugel bespelen.

Isabelle van Dooren studeerde klassiek piano aan de conservatoria van Utrecht en Milaan (Italië). Zij heeft internationale masterclasses en vervolgopleidingen gevolgd. Isabelle heeft ervaring met muziektheater in samenwerking met diverse acteurs en musici, en met het spelen in duo's. Daarnaast componeert zij pianomuziek, schildert zij en combineert haar eigen muziek en beeldende kunst in videoproducties.

Sinds 2018 vormt zij met Henning Schmidt een quatre-mains duo. Henning Schmidt volgde een uitgebreide muzikale opleiding aan conservatoria in Duitsland en Nederland, op het gebied van orgel, piano, zang, koordirectie, kerkmuziek, muziekwetenschap en compositie. Hij dirigeert diverse koren, componeert en doceert in Nederland en in Duitsland.

Op het programma dat zij zullen spelen staan werken van o.a. Bach, Schubert, Debussy en Schmidt. De aanvang van het concert is 12.45 uur, het concert duurt ongeveer een half uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-