Het LangeLand Ziekenhuis organiseert op 18 oktober van 19:15 tot 21:15 uur, samen met het Paramedisch Centrum Impact, een thema-avond over de overgang. Tijdens deze avond wordt er door gynaecoloog Iris van der Meer en overgangsconsulent Sandra van der Wielen uitleg gegeven over de overgang.

Lange Land ziekenhuis copyWat is de overgang nu precies en welke symptomen horen bij de overgang? Er worden tips en tricks gegeven over hoe om te gaan met de symptomen en wat vrouwen zelf kunnen doen. Ook worden mogelijke behandelingen besproken. De bekkenfysiotherapeut, Mariska Willemse, geeft uitleg over osteoporose en bekkenbodemproblematiek. Onderwerpen die aan bod komen: Leefstijl, Hormoontherapie, Osteoporose, Bekkenbodemproblematiek.

Voor wie?

Het doel is informatie te verstrekken over de overgang aan eenieder die hiermee te maken heeft. Vrouwen zelf, maar dus ook hun partners, werkgevers en zorgverleners. De thema-avond vindt plaats in het LangeLand Ziekenhuis, Toneelzaal, totaal is er plaats voor 50 deelnemers. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Aanmelden?

Meld u zich vóór vrijdag 14 oktober aanstaande aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld hierbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding via de e-mail.

-advertenties-

-goede doel-