Mini high teaOp 24 september is het Burendag in Seghwaert. Bij Gaardedreef 185 en 189, in en om het park en in de boomgaard worden er tussen 11.00-15.00 uur heel veel leuke en bijzondere activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.

Kom bijvoorbeeld smullen van de mini high tea of maak een smoothie. Doe mee aan een workshop ukelele spelen, yoga, schilderen/tekenen of stijldansen. Er is een straattheater en muziek. Voor kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en knutselactiviteiten. Eén van de activiteiten in de perenboomgaard is de mini high tea. Je kan dan onder het genot van kleine vegetarische hapjes en een drankje buurtgenoten ontmoeten (hierbij mag de perensap uit eigen boomgaard natuurlijk niet ontbreken). Voor deze activiteit moet je je wél opgeven. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, met hoeveel personen je komt (maximaal 2 personen) en of je in de ochtend of middag wilt deelnemen.


Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

Deze dag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef samen met CrossFit TX, Gro-Up, Jessica Dansen en inZet met support van de Gemeente Zoetermeer.


Aanmelden voor de dansworkshops, yoga en klankschalen kan via www.stijldanseninzoetermeer.nl/burendag  en voor de mini high tea via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (geef je naam op, of je met 1 of 2 personen komt en welk dagdeel je voorkeur heeft: 's morgens of ’s middags).

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-