Het nieuwe herfst- en winterseizoen van Fascinating Jazz, vol met interessante vertolkers, gaat op zondag 2 oktober van start. De jazzconcerten die de komende maanden worden gehouden vinden plaats in het Golden Tulip Hotel – Zoetermeer.

Nueva MantecaHet seizoen begint meteen goed, met een wel heel bekende jazzgroep: Nueva Manteca. Aangevoerd door de bekende saxofonist Ben van den Dungen heeft deze band hoge ogen gegooid bij jazzminnend Nederland, maar ook daarbuiten. Afgelopen voorjaar brachten ze hun nieuwste album uit, getiteld ‘ART’, een ode aan de legendarische Art Blakey and The Jazz Mesengers. Dit album kreeg direct hele lovende recensies.

Beroemde composities van de band van Art Blakey, zoals o.a. Moaning, The Bluesmarch en Dat Dere worden door Nueva Manteca gespeeld vanuit uit een latin perspectief. Het optreden van Nueva Manteca maakt deel uit van een tournee waarbij verscheidene theaters en jazzclubs worden aangedaan. Logisch dus dat deze groep bij Fascinating Jazz niet mag ontbreken.

Dan de line up: Oscar Cordero trompet, Ben van den Dungen saxofoon, Marc Bisschof piano, Samuel Ruiz bas, Enrique Firpi drums, Nils Fischer percussie

Het concert begint om 15:00 uur, de zaal gaat open om 14:30 uur. De entree is € 15,00 p.p.

Naar verwachting is de belangstelling weer groot, daarom is het aan te bevelen om tijdig te reserveren; dit kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 079 331 61 77 (b.g.g. graag inspreken).

Wilt u na afloop in het restaurant gebruikmaken van het Fascinating Jazz Menu, dan kunt u dit bij uw stoelreservering ook doorgeven. Het menu zal binnenkort op www.fascinatingjazz.nl te lezen zijn.

Verwacht:

 6  November Moood Indigo

11 December Barrelhouse (Blues)

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-