paulusschoolDe Paulusschool aan de Dr. J.W. Paltelaan bestaat 60 jaar. De basisschool in wijk Dorp is daarmee één van de oudste scholen van Zoetermeer. Dit wil de school niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de week van 17 oktober organiseren zij daarom een feestweek om dit heugelijke moment te vieren.

Tijdens de feestweek worden feestelijke activiteiten georganiseerd, om dit voor alle kinderen een onvergetelijke week te laten zijn. De feestweek start met een muzikale opening en onthulling van een kunstwerk passend bij de Paulusschool als cultuurschool met kwaliteit.

Daarnaast zal er op woensdag 19 oktober vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur een reünie plaatsvinden voor oud-leerlingen (18+) en oud-collega's van de school. Een moment van weerzien, waarbij meerdere generaties elkaar hopen te begroeten. De inschrijving voor de reünie is inmiddels gestart. Heeft u op de Paulusschool gezeten of bent u op de school werkzaam geweest? Dan kunt u voor meer informatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-