Foto Food la Route krantVier Zoetermeerse restaurants organiseren op donderdag 24 november Food la Route. De deelnemende restaurants zijn Koeien en Kaas Zoetermeer, Class by Jofel, De Heeren van Soetermeer en 1892 Eten en Drinken. In het totaal zijn er 4 gangen en bij elke gang wordt een bijpassende wijn geserveerd.

Zo kun je op één avond bij vier verschillende restaurants gerechten proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf laat verrassen met een gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten van het Zoetermeerse Dorp. Bij elk restaurant waar je komt, wordt je gastvrij ontvangen.

Deelnemen

Voor deze avond uit betaal je 69,90 euro en krijg je naast een leuke ervaring een 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.foodlaroute.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-