auto inbraak leijensIn de afgelopen weken is er in De Leijens een golf van auto-inbraken. Van minstens 10 auto's werd een klein zijraampje ingeslagen om de auto te kunnen doorzoeken. De schade bij dit soort inbraken is groot, de buit doorgaans niet.

De inbraken in auto’s vonden plaats op de Kaagkade, Gaffelaarkade , Fluitschipkade en Galjoenkade, allemaal straten in de wijk De Leijens in een straal van 500 meter. Een klein zijraampje wordt ingeslagen, zodat de inbreker snel in de auto kan komen. Bij de meeste auto’s was er weinig mee te nemen, een aantal andere mensen raakten zaken kwijt zoals wisselgeld en zonnebrillen.

 

Doorbraak

Uit één van de auto’s is een pinpas gestolen, deze pas werd vervolgens gebruikt in een supermarkt. De politie denkt met de beelden van de supermarkt verder te kunnen komen in het onderzoek.
Wijkagent Rob Doorneveld roept wijkbewoners op om alert te zijn op vreemd gedrag rond de auto’s in de wijk. Wie camerabeelden heeft van de inbraak in een auto, wordt gevraagd deze te delen met de politie. Heeft u camerabeelden of iets gezien? Bel 0900-8844

Foto: Wijkagent Rob Doorneveld

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-