logo herberg Oude KerkPianist Panos Gklistis zal woensdag 14 september het wekelijkse lunchpauzeconcert verzorgen in de Oude Kerk. Op het programma staan werken van o.a. Eric Satie, Manos Hadjidakis, Dimitri Schostakovich en Ottorino Respighi. 

Pianist en componist Panos Gklistis werd in 1985 geboren in Griekenland, waar hij piano en compositie studeerde. In 2010 verhuisde hij naar Nederland waar hij klassieke piano studeerde aan het Rotterdamsepanos Codarts-conservatorium en de Fontys Hogeschool in Tilburg. Panos treedt in diverse contexten op. Hij geeft solo recitals, maar is ook als pianist actief in kamermuziek-ensembles en theaterproducties. Daarnaast is hij als docent verbonden aan de Pianoschool Rotterdam.

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur. Het concert zal beginnen om 12.45 uur. 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-