bruggers AlfrinkAan het begin van het schooljaar organiseert het Alfrink College traditiegetrouw de wendagen voor de nieuwe leerlingen van klas 1. Extra bijzonder was het dit jaar omdat na jaren van aanpassingen door corona weer een geheel programma gedraaid kon worden.

De nieuwe leerlingen genoten zichtbaar van onder andere de sportdag, het theater en de disco. “Uiteraard waren er sommige leerlingen die aangaven het slapen in school spannend te vinden, maar bij het ontbijt in de ochtend zagen we alleen maar blije gezichten”, aldus Meneer Van Es, de nieuwe afdelingsleider onderbouw TTO.

Inmiddels zijn de leerlingen alweer een week bezig. De nieuwe afdelingsleider Philip Hendricks (onderbouw havo/vwo): “Het is heerlijk de energie van de nieuwe brugklassers in de school te voelen. Ze zijn nu een volle week bezig en ik zie alleen maar vrolijke kinderen. Af en toe raakt een leerling nog de weg kwijt maar, zoals een brugklasser mooi samenvatte: ik voel me nu al helemaal thuis op het Alfrink.”

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-