Choco CycleFietsers gezocht: het Green Impact Network gaat weer fietsen met chocolade. Op 1 oktober zal de tweede editie plaatsvinden van de ChocoCycle, die een bijdrage levert aan een eerlijke en duurzame chocolade keten.

Daarnaast vraagt ChocoCycle aandacht voor het klimaat én voor schoon en duurzaam vervoer. Op deze dag wordt met een grote groep fietsers duurzame en volledig CO2 vrije chocolade, geproduceerd in de meest duurzame chocoladefabriek in Nederland van de Chocolate Makers in Amsterdam naar verschillende winkels in Nederland. En dus ook naar Zoetermeer. 

Meedoen? In Zoetermeer is al een lading van ruim 8000 repen besteld en die zal klaarliggen om vervoerd te worden. Maar daarvoor is hulp nodig. Dus vind je het leuk om te fietsen en/of wil je bijdragen aan een statement voor een duurzamer voedselsysteem? Sluit je dan aan en meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt daarnaast een interessante en leuke rondleiding in de chocolade fabriek. 

Foto: Green Impact Network

-advertenties-

-goede doel-